Чому станція сульфітації іноді працює незадовільно - Вискребцов, Володимир Борисович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2011)
В статті розглянута робота станції сульфітації цукрового заводу як взаємоувязана робота кількох апаратів з загальним газовим колектором. Визначені основні недоліки роботи типових апаратів та показана можливість їх усунення за рахунок використання нових спеціально розроблених форсунок для ежекційних апаратів. In the article the considered work of the station of sul'fitacii of sugarhouse as vzaemouvyazana work of a few vehicles is with a general gas collector. The basic lacks of work of typical vehicles and rotined possibility of their removal are certain due to the use of the new specially developed sprayers for ezhekciynikh vehicles.
Keywords: сульфітатор; станція сульфітації; ежектори; форсунка; сірчистий газ; газовий колектор; sulfitator; station sulfitation; pumps; nozzle; sulfur dioxide; gas collector; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування