Махоніна, Марина ЮріївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-242013-12-242011Махоніна, М. Ю. Вплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12425На кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці. At the Department of Technology of milk and milk products of National University Food Technology developed a new type of butter with the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension.uk-UKвершкове маслонасіння льонусспензіяbutterflax seedsuspensionкафедра технології молока і молочних продуктівВплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льонуThesis