Теоретичні аспекти технології дресингу підвищеної харчової цінності - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Погожих, Микола Іванович; Устименко, Ігор Миколайович; Піпка, Роман Володимирович (My University, 2021)
Використання гарбузової та лляної олії у вигляді жирового напівфабрикату, порошку з журавлини у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК і БАР та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності. The use of pumpkin and linseed oil in the form of fat semi-finished products, cranberry powder in the technology of dressings will increase content of PUFA and BAS and expand the range of increased culinary products nutritional value.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; купажована олія; харчова емульсія; напівфабрикат; харчова цінність; соус; емульсія; сушена харчова продукція; blended oil; food emulsion; semi-finished product; nutritional value; sauce; emulsion; dried food products