Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структури - Залужний, Тарас Валерійович; Плюта, В`ячеслав Вадимович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2019)
Було проведено дослідження впливу сучасних цукристих речовин на процес утворення пінної структури виробів.
Keywords: збивні білкові десерти; цукрозамінники; whipped protein desserts; структура піни; foam structure; sweeteners; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції