Залужний, Тарас ВалерійовичПлюта, В`ячеслав ВадимовичПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262019Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структури / Т. В. Залужний, В. В. Плюта, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32270Було проведено дослідження впливу сучасних цукристих речовин на процес утворення пінної структури виробів.otherзбивні білкові десертицукрозамінникиwhipped protein dessertsструктура піниfoam structuresweetenersкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структуриThesis