Розпутня, Ірина ПетрівнаРябченко, Наталія Олександрівна2014-07-102014-07-102014Розпутня, І. Асортимент і якість вершкового сиру / Ірина Розпутня, Наталія Рябченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 133-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16042Для виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.uk-UKвершковий сирасортиментякістьтворогassortmentqualitycurdкафедра експертизи харчових продуктівАсортимент і якість вершкового сируOther