Асортимент і якість вершкового сиру - Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Для виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.
Keywords: вершковий сир; асортимент; якість; творог; assortment; quality; curd; кафедра експертизи харчових продуктів