Швидкісний змішувач для замісу тіста (Патент на винахід №56357) - Пономаренко, Віталій Васильович; Яцина, Віталій Володимирович (My University, 2011)
Швидкісний змішувач для замісу тіста складається з корпусу, змішувального вала з лопатками, приймального бункера, вивантажувального патрубка та приводу. На задній поверхні лопаток швидкісного змішувача тіста по їх середньому діаметру виконані отвори, які з'єднані з центральним отвором в змішувальному валу. Отвори виконані до осі вала швидкісного змішувача для замісу тіста почергово під кутом 45°і 135°.
Keywords: патрубок; pipe; змішувач; смеситель; faucet; корпус; building; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування