Напрями удосконалення технології лікеро-горілчаного виробництва - Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2024)
На основі багаторічних досліджень та аналізу удосконалення технології лікеро-горілчаного виробництва на підприємствах України та зарубіжжя було сформульовано напрями, які необхідно вирішувати для кожного підприємства окремо, після попереднього комплексного технологічного аудиту. Аудит передбачає всебічне вивчення та дослідження вихідної питної та підготовленої води, а також спирту етилового ректифікованого, інгредієнтів, напівфабрикатів, сорбційних та фільтраційних матеріалів, технологічних режимів з метою оптимального їх використання у конкретних умовах підприємства.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; алкогольні напої; alcoholic beverage