Методологія побудови та аналіз нечіткої когнітивної моделі інформаційного забезпечення молокопереробного комплексу - Савчук, Ольга Вікторівна; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2010)
Розглядається використання нечітких когнітивних карт як моделі системи інформаційного забезпечення молокопереробного комплексу. We consider the use of fuzzy cognitive maps as a model information system milk processing sector.
Keywords: нечітка когнітивна модель; модель інформаційного забезпечення; молокопереробний комплекс; нечіткі когнітивні карти; fuzzy cognitive model; model of information provision; Milk Processing complex; fuzzy cognitive maps; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка