Боднарчук, Оксана ВасилівнаШульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192008Боднарчук, О. В. Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2008. – № 1. – С. 56–58. - (Тваринництво)https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19757Проведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.температурні режимиtemperature conditionsзакваскаfermentякістьqualityкефірkefirкафедра біотехнології і мікробіологіїВплив температурних режимів сквашування на якість кефіруArticle