Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру - Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2008)
Проведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.
Keywords: температурні режими; temperature conditions; закваска; ferment; якість; quality; кефір; kefir; кафедра біотехнології і мікробіології