Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-04-082013-04-082007Вашека, О. М. Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41). - С. 38 - 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7350Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено зміни, що протікають у жировій фазі вершкового масла, збагаченого порошком моркви в процесі його зберігання. Встановлено вплив добавки порошку моркви, отриманої способом холодного розпилювального сушіння, на процеси кристалізації гліцеридів. The method of differential scanning calorimetry study the changes occurring in the fat phase of butter-rich powder of carrots during storage. The effect of the addition of carrot powder, obtained by cold spray drying, the crystallization of glycerides.otherвершкове маслоbuttterпорошок морквиcarrot powderдиференціальна скануюча калориметріяdifferential scanning calorimetryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівТеплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком морквиArticle