Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна (My University, 2013)
Антибіотики мають вибіркову здатність пригнічувати та затримувати ріст мікроорганізмів. Кожний антибіотик характеризується специфічним спектром дії - активний відносно певних мікроорганізмів. Antibiotics have a selective ability to inhibit and delay the growth of microorganisms. Each is characterized by a specific antibiotic spectrum of action - active against certain microorganisms.
Keywords: сухі закваски; Vivo; антибіотики; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра біотехнології і мікробіології; dry starters; antibiotics