Арсеньєва, Лариса ЮріївнаАнтонюк, Марія МиколаївнаЗолотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна2016-03-112016-03-112013Арсеньева, Л. Ю. Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків / Л. Ю. Арсеньева, М. М. Антонюк, К. В. Золотоверх // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 97-98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22446Антибіотики мають вибіркову здатність пригнічувати та затримувати ріст мікроорганізмів. Кожний антибіотик характеризується специфічним спектром дії - активний відносно певних мікроорганізмів. Antibiotics have a selective ability to inhibit and delay the growth of microorganisms. Each is characterized by a specific antibiotic spectrum of action - active against certain microorganisms.uk-UKсухі закваскиVivoантибіотикикафедра експертизи харчових продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїdry startersantibioticsДослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиківOther