Іванишина, Катерина МиколаївнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2020-06-042020-06-042020Іванишина, К. М. Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатів / К. М. Іванишина, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9 – 10 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020 – С. 89-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31137В тезах розглянуто можливість використання сріблястого карася як сировину для напівфабрикатів За даними хімічного складу встановлено можливість направлення карася сріблястого довжиною незалежно від сезону його вилову на отримання ферментованого фаршу. The thesis considers the possibility of using silver crucian as a raw material for semi-finished products According to the chemical composition, the possibility of directing the crucian silver length, regardless of the season of its capture to obtain fermented mince.сріблястий карасьнапівфабрикатифаршsilver cruciansemi-finished productsminced meatкафедра технології консервуванняСріблястий карась як сировина для напівфабрикатівThesis