Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатів - Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2020)
В тезах розглянуто можливість використання сріблястого карася як сировину для напівфабрикатів За даними хімічного складу встановлено можливість направлення карася сріблястого довжиною незалежно від сезону його вилову на отримання ферментованого фаршу. The thesis considers the possibility of using silver crucian as a raw material for semi-finished products According to the chemical composition, the possibility of directing the crucian silver length, regardless of the season of its capture to obtain fermented mince.
Keywords: сріблястий карась; напівфабрикати; фарш; silver crucian; semi-finished products; minced meat; кафедра технології консервування