Жарук, Тетяна МиколаївнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2013-04-222013-04-222013Жарук, Т. М. Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів / Т. М. Жарук, О. М. Деменюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р. – С. 248-250.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7581Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.otherзаморожуванняплодиовочіfreezingfruitsvegetablesкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняВплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочівThesis