Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів - Жарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2013)
Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
Keywords: заморожування; плоди; овочі; freezing; fruits; vegetables; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування