Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості - Власенко, Лідія Олександрівна; Архангельська, Ксенія Сергіївна (My University, 2012)
Представлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.
Keywords: сценарій; сценарне управління; технологічний комплекс; прогнозування; scenario; scenario control; technological complex; prediction; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка