Власенко, Лідія ОлександрівнаАрхангельська, Ксенія Сергіївна2013-05-272013-05-272012Власенко, Л. О. Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості / Л. О. Власенко, К. С. Архангельська // Автоматика-2012 : матеріали XІX Міжнародної конференції з автоматичного управління, Київ, 26-28 вересня 2012р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7947Представлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.сценарійсценарне управліннятехнологічний комплекспрогнозуванняscenarioscenario controltechnological complexpredictionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОсобливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості