Організація бухгалтерського фінансового обліку - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2001)
У статті розглянуто питання регулювання бухгалтерського обліку керівними органами, викладено організацію бухгалтерського фінансового обліку на застосуванні загальноприйнятих у міжнародній практиці передумов і принципів, згруповані основі напрямки організації бухгалтерського обліку на підприємстві. The article deals with the issue of accounting governing bodies are set out accounting accounting organization on the application of generally accepted international practice conditions and principles are grouped based on areas of accounting in the enterprise.
Keywords: ринкова економіка; організація; бухгалтерський облік; фінанси; дебет; кредит; рахунки; прибутки; собівартість; виробництво; market economy; organization; accounting; finance; debit; credit; accounts; profits; costs; production; кафедра обліку і аудиту