Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію - Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна (My University, 2010)
Розглянуто питання виробництва кефіру в сучасних умовах та проаналізовано вплив його споживання на здоров’я людини. The questions of production of kefir are considered in modern terms and influence of his consumption on a health of man is analysed .
Keywords: мікрофлора; mikroflora; кефір; kefir; технологія; tehnologie; якість; quality; кафедра біотехнології і мікробіології