Сучасні тенденції розвитку інтернет-торгівлі - Чевпотенко, Юлія Володимирівна (My University, 2014)
Україна має один із найнижчих показників інтернет-торгівлі серед країн Центральної та Східної Європи. Ukraine has one of the lowest Internet trade among the countries of Central and Eastern Europe.
Keywords: інтернет-торгівля; інгернет-послуги; покупці; internet trading; internet services; purchase