Определение предельной плотности тока при электродиализном обессоливании нанофильтрационного пермеата молочной сыворотки - Змиевский, Юрий Григорьевич; Киричук, Иванна Игоревна; Корниенко, Людмила Викторовна (My University, 2013)
This paper presents the results of experimental studies on determination of limiting current density. The electrodialyzer consisted of 7 stacks was used in the process of desalination of nanofiltration whey permeate by electrodialysis. The feed flow rate was varied during the investigation. The obtained results can be used for calculation of electrodialysis setup. У даній роботі представлені результати експериментальних досліджень з визначення граничної густини струму. Електродіалізатор складався з 7 камер і був використаний в процесі знесолення нанофільтраційного пермеата молочної сироватки. Швидкість потоку змінювалася в ході дослідження. Отримані результати можуть бути використані для розрахунку установок електродіалізу.
Keywords: electrodialysis; limiting current density; электродиализ; предельная плотность тока; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування