Сучасна технологія та обладнання для виробництва спирту етилового технічного - Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 2002)
Розробка сучасної конкурентоспроможної технології та обладнання для виробництва спирту етилового технічного та широке їх впровадження дозволило Україні звільнитися від монополії закордонних країн та самій стати імпортером технічного спирту та обладнання для його виробництва.

Development of modern competitive technology and the equipment for manufacture of spirit ethyl technical and their wide introduction has allowed Ukraine to be released from monopoly of the foreign states and most to become the importer of technical spirit and the equipment for its manufacture.
Keywords: спирт етиловий; брагоректифікаційна установка; ethyl alcohol; brew rectification unit; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства