Сучасні канали PR-комунікації - Савкова, Катерина Геннадіївна (My University, 2014)
Сучасна концепція розвитку інформаційно-комунікаційних систем і технологій свідчить про те, що в умовах посилення глобалізаційних процесів в економіці значно підвищується роль використання електронних каналів PR-комунікації. The modern concept of information and communication systems and technologies indicates that in the increasingly globalization of the economy significantly increases the role of the use of electronic channels of PR-communications.
Keywords: комунікація; інтеграція; communication; integration