Технологічні та фізичні властивості гранульованих сумішей - Тракало, Тетяна Олександрівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович (My University, 2016)
У статті наведено дослідження технологічних і фізичних властивостей зернових сумішей із додаванням лляного екстракту на основі води до та після гранулювання.The article presents a study of technological and physical properties of grain mixtures with the addition of flaxseed extract based on water before and after granulation.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; льон; екстракт; гранулювання; flax; extract; granulation