Пасічний, Василь МиколайовичМащенко, Тетяна ВікторівнаТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-10-082013-10-082004Пасічний, В. М. Удосканалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2004. - № 8. - С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10192Досліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру. We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.otherбарвникколіркомбіновані м’ясопродуктизапіканнярецептураrecipesdyecombined meat productsbakingcolorкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запіканняArticle