Токарчук, Сергій ВолодимировичЗахаревич, Валерій Болеславович2014-11-102014-11-102014Токарчук, С. В. Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару / С. В. Токарчук, В. Б. Захаревич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 366.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18178Технічна система створюється для задоволення певних потреб людини і служить активним засобом в її цілеспрямованій діяльності. У процесі роботи будь-якої машини вирішують проблеми різної складності. Причиною виникнення проблеми є розбіжність між бажаним і дійсним результатом при невідомих шляхах подолання цієї розбіжності (невідповідності). The technical system is created to meet specific human needs and is the active agent in its purposeful activity. In the process, any machines which solve problems of varying complexity. The cause of problem is the discrepancy between desired and actual results in unknown ways overcome this discrepancy (discrepancy).otherхарчові продуктиспоживча тарамашини для пакуванняfood productsconsumer packagingmachines for packagingкафедра мехатроніки та пакувальної технікиНаукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу таруOther