Актуальні проблеми проектування зернових елеваторів - Ткачук, Андрій; Харченко, Євген Іванович (My University, 2025)
В роботі показано актуальні проблеми проектування технологічних процесів зернових елеваторів. Показано недоліки збільшеної кількості використання технологічного та транспортного обладнання у випадку необґрунтованого наукового підходу до організації технологічного процесу обробки зерна. Вказано можливі наслідки для показників якості зерна під час надмірного використання транспортного та технологічного обладнання.
Keywords: елеватор; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології зберігання і переробки зерна