Небезпека викидів харчових підприємств - Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Ясінська, Валерія Олександрівна (My University, 2019)
Розглянуто питання, пов’язані з безпекою викидів харчових підприємств. Викиди викликають негативний вплив на здоров’я людей. Можуть провокувати різні важкі захворювання, наприклад, викликають астму, порушується дихання, можливий вплив на печінку. Запропоновані заходи для очищення повітря від викидів та зменшення негативного впливу.
Keywords: викиди харчових підприємств; атмосферне повітря; emissions; air; кафедра екології та екоменеджменту