Семенова, Олена ІванівнаБублієнко, Наталія ОлександрівнаЯсінська, Валерія Олександрівна2020-02-132020-02-132019Семенова, О. І. Небезпека викидів харчових підприємств / О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко, В. О. Ясінська // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять першої Всеукраїнської науково-методичної конференції, 18-20 листопада 2019 р. – Київ : КПІ, 2019. – С. 293–296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30767Розглянуто питання, пов’язані з безпекою викидів харчових підприємств. Викиди викликають негативний вплив на здоров’я людей. Можуть провокувати різні важкі захворювання, наприклад, викликають астму, порушується дихання, можливий вплив на печінку. Запропоновані заходи для очищення повітря від викидів та зменшення негативного впливу.otherвикидиатмосферне повітрябезпекахарчова промисловістьemissionsairsafetyfood industryкафедра екології та екоменеджментуНебезпека викидів харчових підприємствArticle