Божко, Анастасія Юріївна2021-05-132021-05-132020Божко, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Юріївна Божко ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 190 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33936борошняні кондитерські виробизаварні тістечкасистема НАССРпрограми-передумовитехнологіякритичні контрольні точкиопераційні програми-передумовиудосконаленнякафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»