Заєць, Віра АнатоліївнаСлободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса ПетрівнаАвдієнко, Світлана Олексіївна2012-09-052012-09-052011Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти : збірник наукових праць. – 2011. - № 2. – С. 163-166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2344В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection.otherпідприємства харчової промисловостіпрогнозування хімічної обстановкинадзвичайна ситуаціябезпекаfood plantschemical risk predictionemergency situationsafetyкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуПідготовка фахівців харчових галузей з питань безпекиArticle