Слива, Світлана СергіївнаПовх, Тетяна МихайлівнаНаріжна, Поліна ВікторівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-232013-09-232013Розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / С. С. Слива, Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова : Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 52–53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9822Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.otherрецептураасортиментнапівфабрикатисоусимаринадиsaucesassortmentsemi-finished foodsmarinadespecipeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення ассортименту м’ясних напівфабрикатівOther