Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів - Слива, Світлана Сергіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2013)
Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.
Keywords: рецептура; асортимент; напівфабрикати; соуси; маринади; sauces; assortment; semi-finished foods; marinades; pecipe; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів