Стічні води хлібозаводів очищають і локально - Нікітін, Геннадій Олексійович; Семенова, Олена Іванівна; Левітіна, Наталія Володимирівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2006)
Охарактеризована проблема очищення стічних вод хлібозаводів. Запропоновано використання специфічної технологічної схеми очищення. Рекомендовано використання пристрою – оригінального відстійника. Described the problem of bakery sewage treatment. Proposed used of specific cleaning flowsheet. It is recommended to use the device – the original settling tank.
Keywords: стічна вода; wastewater; хімічне споживання кисню; аеротенк; відстійник; chemical consumption of oxygen; aerotank; settling tank; кафедра екології та екоменеджменту