Бойко, Володимир ОлександровичМасліков, Михайло ОлександровичПрядко, Микола Олексійович2006Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/577Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle.uk-UKекстракціядифузіябурякова стружкатемператураекстрагентextractiondiffusionbeet shavingtemperatureextractкафедра теплоенергетики та холодильної технікиВизначення концентрації і температури дифузійного сокуArticle