Теоретичні аспекти використання модифікованого крохмалю в технології виробництва снеків - Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2024)
В роботі доведено, що технологія виготовлення снеків з додаванням модифікованого крохмалю є перспективною ланкою розвитку харчової промисловості. Саме використання модифікованого крохмалю дозволяє досягти виняткових органолептичних властивостей та зберегти цінність готового продукту для споживачів.

The work proves that the technology of making snacks with the addition of modified starch is a promising link in the development of the food industry. The use of modified starch makes it possible to achieve exceptional organoleptic properties and preserve the value of the finished product for consumers.
Keywords: кафедра технології консервування; горохові снеки; структуроутворювач; модифікований крохмаль; pea snacks; structure former; modified starch