Самойлік, Олександр ІгоровичРубанка, Катерина Володимирівна2024-11-012024-11-012024Самойлік, О. Теоретичні аспекти використання модифікованого крохмалю в технології виробництва снеків / О. Самойлік, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч 1. – С. 241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45318В роботі доведено, що технологія виготовлення снеків з додаванням модифікованого крохмалю є перспективною ланкою розвитку харчової промисловості. Саме використання модифікованого крохмалю дозволяє досягти виняткових органолептичних властивостей та зберегти цінність готового продукту для споживачів.The work proves that the technology of making snacks with the addition of modified starch is a promising link in the development of the food industry. The use of modified starch makes it possible to achieve exceptional organoleptic properties and preserve the value of the finished product for consumers.ukкафедра технології консервуваннягорохові снекиструктуроутворювачмодифікований крохмальpea snacksstructure formermodified starchТеоретичні аспекти використання модифікованого крохмалю в технології виробництва снеківThesishttps://orcid.org/0000-0002-9884-4214