Жадько, Марина ІванівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2019-04-242019-04-242018Жадько, М. І. Шляхи запобігання окиснювального псування м’ясних паштетів / М. І. Жадько, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 338.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29097Тези містять результати досліджень впливу екстрактів гвоздики та розмарину на термін зберігання м’ясних паштетів. Abstracts contain the results of research on the influence of extracts of cloves and rosemary on the period of storage of meat pastes.uk-UKм'ясні паштетиокисненняекстракт гвоздикиекстракт розмаринуmeat pastesoxidationclove extractrosemary extractкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівШляхи запобігання окиснювального псування м’ясних паштетівThesis