Гевела, МаринаКлименко, Олег Миколайович2014-09-162014-09-162014Гевела, М. Побудова системи логічного управління автоклавом без протитиску з використанням мови UML / Марина Гевела, Олег Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 438-439.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16818Висока якість консервної продукції забезпечується чіткою і злагодженою роботою всіх ланок процесу переробки: починаючи з сортування, мийки, бланшування, фасування та закінчуючи упаковкою та стерилізацією. Стерилізація один з найбільш відповідальних етапів переробки сільськогосподарських продуктів, проводиться для того, щоб знищити всі види шкідливих мікробів та мікроорганізмів. High quality canned products provided clear and coordinated work of all parts of the recycling process, starting with sorting, washing, blanching, packaging and finishing packaging and sterilization. Sterilization of one of the most critical stages of the processing of agricultural products, carried out in order to destroy all kinds of harmful germs and microorganisms.uk-UKконсервна продукціяавтоклавистерилізаціяcanning productsautoclavessterilizationкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаПобудова системи логічного управління автоклавом без протитиску з використанням мови UMLOther