Теоретичні засади антикризового управління підприємством - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2005)
Розглянуто основи та об’єкти антикризового управління, суть кризових явищ в системі антикризових заходів. Considerate basics and objects in anti-crisis management, essence crisis phenomena in system anti-crisis management measure.
Keywords: антикризове управління; кризові явища; об’єкти антикризового управління; anti-crisis management; crisis phenomena; objects anti-crisis management; кафедра фінансів