Котлети рибні з зерном спельти (Деклараційний патент на корисну модель № 138947) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна (My University, 2020)
Котлети рибні з зерном спельти, які відрізняються тим, що як філе риби містять філе сібаса та додатково містять зерно спельти і цибулю ріпчасту Fish cutlets with spelled grain, which differ in that they contain sea bass fillet as fish and additionally contain spelled grain and onion
Keywords: філе сібаса; зерно спельти; біологічна цінність; органолептичні властивості; sea bass fillet; spelled grain; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи