Методика розрахунку перехідних процесів у кріотурбогенераторах з урахуванням електромагнітних екранів на роторі - Сошин, В.; Куєвда, Юлія Валеріївна; Куєвда, Валерій Петрович (My University, 2014)
Для розрахунку симетричних перехідних процесів у КТГ використовується відома система диференційних рівнянь Парка-Горєва, а для розрахунку несиметричних – система диференційних рівнянь у фазних координатах. To calculate the symmetric transients in superconducting turbogenerators we have used well known system of Park-Goryev differential equations and for calculating asymmetrical - a system of differential equations in phase coordinates.
Keywords: кріотурбогенератор; superconducting turbogenerator; кафедра електропостачання і енергоменеджменту