Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 75311) - Роглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2012)
Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
Keywords: борошняні кулінарні вироби; flour culinary products; швидкозаморожені напівфабрикати; соняшниковий лецитин; quick-frozen convenience foods; sunflower lecithin; кафедра готельно-ресторанної справи