Про один приклад гармонічної функції - Бондаренко, О. (My University, 2000)
Розглядається приклад гармонічної функції. An example of harmonic functions.
Keywords: гармонічна функція; комплексна площина; гармоничная функция; комплексная плоскость; harmonic function; complex plane; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.