Моделювання процесу контролю виконання посадових доручень на кафедрі університету - Карпишинець, Вадим Васильович; Горлова, Тетяна Михайлівна; Костіков, Микола Павлович (My University, 2023)
Assignments execution at university departments is a complex problem that requires control. This may be done with the help of modern information technology. The report considers capabilities of modeling this process and creating an abstract model that describes key elements and connections. The model will become a basis for an information system that has to improve the organization, efficiency and accuracy of the process, also saving time and human resources

Виконання завдань на кафедрах університету – це складна проблема, яка потребує контролю. Це можна зробити за допомогою сучасних інформаційних технологій. У звіті розглядаються можливості моделювання цього процесу та створення абстрактної моделі, що описує ключові елементи та зв'язки. Модель стане основою для інформаційної системи, яка має покращити організацію, ефективність та точність процесу, а також заощадити час та людські ресурси
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; інформаційні системи; моделювання; information systems; modeling; assignments execution; higher education