Малюжко, Олена ВолодимирівнаСалюк, Анатолій Іванович2013-01-302013-01-302001Малюжко, О. В. Розроблення технології використання білкового відстою як кормової добавки / О. В. Малюжко, А. І. Салюк // Програма і матеріали 67-ї наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24–25 квітня 2001 р. – Київ, УДУХТ, 2001. – Ч. 2, № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5813B білковому відстої присутні всі вільні, в тому числі незамінні амінокислоти. Усього амінокислот на 100 гр. сухого відстою приходиться 17,57666 мг. Введення процесу метанового бродіння переробки білкового відстою з метою отримання біогазу та мікробної біомаси. Встановлено оптимальну температуру зброджування, тривалість процесу, відсоткове знижування вмісту гірких речовин та об’єм біогазу, що утворюється в ході процесу, в процесі ферментації з 100 грамів білкового відстою утворюється значна кількість метану. Laid-B protein present all free, including the essential amino acids. Total amino acids per 100 grams. dry sludge falls 17.57666 mg. Introduction process of methane fermentation processing protein sludge to biogas and microbial biomass. An optimal temperature of fermentation, the process, the percentage content of bitter substances reduction and volume of biogas generated during the process, the process fermentats 100 grams of protein sludge produced a significant amount of methane.otherбілковий відстійprotein sludge wortсуслохмелеві смолиамінокислотиглутамінова кислотабіогазhop resinamino acidglutamic acidbiogasкафедра екологічної безпеки та охорони праціРозроблення технології використання білкового відстою як кормової добавкиArticle