Розроблення технології використання білкового відстою як кормової добавки - Малюжко, Олена Володимирівна; Салюк, Анатолій Іванович (My University, 2001)
B білковому відстої присутні всі вільні, в тому числі незамінні амінокислоти. Усього амінокислот на 100 гр. сухого відстою приходиться 17,57666 мг. Введення процесу метанового бродіння переробки білкового відстою з метою отримання біогазу та мікробної біомаси. Встановлено оптимальну температуру зброджування, тривалість процесу, відсоткове знижування вмісту гірких речовин та об’єм біогазу, що утворюється в ході процесу, в процесі ферментації з 100 грамів білкового відстою утворюється значна кількість метану. Laid-B protein present all free, including the essential amino acids. Total amino acids per 100 grams. dry sludge falls 17.57666 mg. Introduction process of methane fermentation processing protein sludge to biogas and microbial biomass. An optimal temperature of fermentation, the process, the percentage content of bitter substances reduction and volume of biogas generated during the process, the process fermentats 100 grams of protein sludge produced a significant amount of methane.
Keywords: білковий відстій; protein sludge wort; сусло; хмелеві смоли; амінокислоти; глутамінова кислота; біогаз; hop resin; amino acid; glutamic acid; biogas; кафедра екології та екоменеджменту