Клименко, Михайло МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГрек, Олена ВікторівнаФоменко, Веніамін Васильович2013-04-012013-04-011998Фосфатні суміші / М. М. Клименко, І. І. Кишенько, О. В. Грек, В. В. Фоменко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7147У формуванні якісних та кількісних показників ковбасних виробів істотну роль відіграє процес складання фаршу, який базується не лише на майстерності, а й на наукових дослідженнях. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясних емульсій та якісних показників ковбасних виробів підтверджують доцільність використання запропонованих фосфатних сумішей Significant role is played by the process of mince making in the formation of qualitative and quantitative indicators of sausages, which is based not on skill only, but also on scientific research. Investigation of functional and technological properties of meat emulsions and sausages quality justify the the proposed phosphate mixtures usage.otherковбасні виробиsausagesфаршminceфосфатні сумішіphosphate mixtureкафедра харчової хіміїкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФосфатні сумішіArticle