Гусєв, Данило АнтоновичКузьмін, Олег ВолодимировичГрушевська, Ірина Олегівна2025-01-152023Гусєв, Д. А. Антиоксидантна здатність комбучі / Д. А. Гусєв, О. В. Кузьмін, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 38https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46473У статті досліджено антиоксидантну здатність комбучі з додаванням неїстівної частки гарбуза сорту «Славута» та обґрунтовано її перспективність для інноваційних ресторанних технологійThe study examines the antioxidant capacity of kombucha with the addition of inedible pumpkin parts (Slavuta variety) and substantiates its potential for innovative restaurant technologiesukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїkombuchafermentationantioxidant capacityrestaurant technologiespumpkinкомбучаферментаціяантиоксидантна здатністьресторанні технологіїгарбузАнтиоксидантна здатність комбучіThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684