Тягнибіда, Катерина МиколаївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2014-07-032014-07-032014Тягнибіда, К. М. Можливість використання молочної сироватки при виготовленні паштетів / К. М. Тягнибіда, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : тези доповідей IV міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. Київ: НУБіП – 2014. – С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15864Досліджено способи використання сироватки молочної у м’ясній промисловості. Об’єктом досліджень обрано м’ясний паштет, рецептура якого додатково включала сироватку молочну The methods of the use of serum milk are investigational in meat industry. A meat pate compounding of that included a serum milk additionally is select the object of researchesuk-UKсироватка молочнапаштетим’ясна промисловістьтермічна обробкаmilk wheypatesmeat industryheat treatmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМожливість використання молочної сироватки при виготовленні паштетівThesis