Можливість використання молочної сироватки при виготовленні паштетів - Тягнибіда, Катерина Миколаївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2014)
Досліджено способи використання сироватки молочної у м’ясній промисловості. Об’єктом досліджень обрано м’ясний паштет, рецептура якого додатково включала сироватку молочну The methods of the use of serum milk are investigational in meat industry. A meat pate compounding of that included a serum milk additionally is select the object of researches
Keywords: сироватка молочна; паштети; м’ясна промисловість; термічна обробка; milk whey; pates; meat industry; heat treatment; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів