Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатина з додаванням казеїнату натрію - Перцевой, Микола Федорович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2012)
Результати дослідження свідчать про те, що існує взаємодія між молекулами глобулярного казеїнату натрію та фибрилярного желатину. В результаті чого в розчинах, які містять желатин і казеїнат натрію, буде утворюватися просторова міцна структура білкового гелю з підвищеною міцністю. Results of the study indicate that there is interaction between molecules and sodium caseinate globuljarnogo fybrylyarnoho gelatin. As a result, a solution containing gelatin and sodium caseinate, will form a strong spatial structure of the protein with high gel strength.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; казеїнат натрію; желатин; надмолекулярна структура; sodium caseinate; gelatin; supramolecular structure