Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2019)
Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
Keywords: самбук; яблучне пюре; підсолоджувач; глюкозно-фруктозний сироп; кумкват; sambuc; applesauce; sweetener; glucose-fructose syrup; kumquat; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції