Литвиненко, Олександр АнатолійовичКлюк, Олександр ДмитровичНекоз, Олександр Іванович2012-12-032012-12-032012Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3948У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.uk-UKрозсолим'ясопродуктигідродинамічна кавітаціяbrinemeat productshydrodynamic cavitationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПриготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітаціїArticle