Гулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичДегтярьов, Леонід СергійовичПолумбрик, Максим Олегович2012-12-182012-12-182000Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів / І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, М. О. Полумбрик // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 2000. - № 8. - С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4524У статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів. The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologiesotherмікроструктураmicrostructureметод спінового зондаелектронний парамагнітний резонанс(ЕПР)стабільні радикалиобертальна рухливістьфазові переходиполімериspin probe methodelectron paramagnetic resonance(EPR)stable radicalsrotational mobilityphase transitionspolymersкафедра екологічної безпеки та охорони праціМетод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктівArticle