Луцька, Тетяна Валеріївна2016-11-282016-11-282014Луцька Т. В. Розвиток підприємств-виробників органічної продукції / Т. В. Луцька // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції (з нагоди 130-ти річчя НУХТ), 13–18 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 819–820.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24586Розглянуто основні передумови та проблеми розвитку підприємств-виробників органічної продукції. The basic conditions and problems of producers of organic products.uk-UKорганічний продуктзаконодавстворозвиток підприємстваorganic productlegislationcompany developmentкафедра економіки і праваРозвиток підприємств-виробників органічної продукціїThesis