Розвиток підприємств-виробників органічної продукції - Луцька, Тетяна Валеріївна (My University, 2014)
Розглянуто основні передумови та проблеми розвитку підприємств-виробників органічної продукції. The basic conditions and problems of producers of organic products.
Keywords: органічний продукт; законодавство; розвиток підприємства; organic product; legislation; company development; кафедра економіки і права