Склад харчової емульсії (патент на корисну модель № 111425) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2016)
Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. При цьому як емульгатор застосовується казеїнат натрію та емульгатор "Естер Твердий-2 (Т-2)и, а як жирова фаза - замінник молочного жиру "Віолія-молжир З". The composition of food containing fat emulsion phase, water and emulsifier. This is used as an emulsifier and sodium caseinate emulsifier "Esther Hard 2 (T-2) and, as a fat phase - milk fat substitute" Violia molzhyr-out. "
Keywords: харчова емульсія; food emulsion; казеїнат натрію; sodium caseinate; кафедра технології молока і молочних продуктів