Розробка алгоритму та експериментальної програми короткострокового прогнозування електричного навантаження промислових підприємств - Лисенко, Іван; Черненко, Павло Олексійович (My University, 2014)
Зроблено аналіз інтелектуальних інформаційних технологій для вирішення задачі прогнозування, і зроблено висновок про доцільність використання штучних нейронних мереж при вирішенні поставленого завдання для промислових підприємств в умовах вільної конкуренції на оптовому ринку електроенергії. The analysis of intelligent information technologies to address the problem of forecasting and concluded the feasibility of using artificial neural networks in solving the task for industrial enterprises in conditions of free competition in the wholesale electricity market.
Keywords: електричне навантаження; промислові підприємства; короткострокове прогнозування; electrical load; industries; short-term forecasting